Italiensk restaurang

Vicino

Rom, Paris och det lilla men ack så charmiga Karlstad. Vår filosofi genomsyras av det moderna italienska köket, eller som vissa skulle beskriva det, Neo-Italian. Med vår passion för mat och vin strävar vi efter att erbjuda dig upplevelse utöver det vanliga.

we are amazing food

Smakfulla upplevelser

Vi strävar efter att erbjuda dig en gastronomisk upplevelse utöver det vanliga. Vår mat är inte bara en smakupplevelse utan är också en resa genom lokala och internationella råvaror. Vi värdesätter ärlighet i matlagningen och föredrar lokala produkter så långt det är möjligt. När vädret tillåter får våra värmländska grönsaker, kött från Finnmarken och ostron från Västkusten vara med och skapa din upplevelse. Varje måltid är en möjlighet för oss att presentera det bästa av det bästa.

we are

Wine

Vin är inte bara en dryck, det är en konstform. Vår vinlista består av ca 500 flaskor. Vi vill ha något för alla, oavsett tidigare erfarenheter av vin. Allt från enklare prisvärda viner till riktiga värstingviner som är svåra att få tag på.

we are

we are

Drinks

Varje cocktail är unik där presentationen är lika viktig som smaken. Vi erbjuder en variation av klassiker och innovativa cocktails skapade med en passion. Hos oss ska varje dryck komplettera din matupplevelse.