We are relaxed

Allegria Spa & Retreat

Välkommen till vårt spa där kan du sjunka ner i det varma vattnet, luta dig tillbaka och unna dig. Välkommen till vår oas av avkoppling, välbefinnande med läckra rätter och uppfriskande drycker nära till hands.

avkoppling

Dagspa

Allegria – där varje ögonblick är en möjlighet till avkoppling och återhämtning. Trots att du kanske inte har bokat ett hotellrum, är du alltid välkommen att spendera tid hos oss. Stig in i en värld av lugn och harmoni där stress och bekymmer försvinner. Låt oss skämma bort dig och välkommen till en dag av ren avkoppling.

Spahotell Karlstad Allegria Retreat Club Hotel Fratelli
Allegria Spa Hotel Fratelli Karlstad Värmland

Time to relax

Öppettider

Oavsett om du är hotellgäst eller inte så har du möjlighet att boka spa. Vi delar upp tiderna i olika slottider. Du ser alla slottider vid bokningen.

Måndag-torsdag:
kl. 09.00-21.00

Fredag:

kl. 09.00-23.00

Lördag:

kl. 08.00-23.00

Söndag:
kl. 08.00-21.00

Allegria Spa

Allegria Spa Hotel Fratelli Karlstad

Poolen

Sjunk ner i det varma vattnet och unna dig en stund av avkoppling för både kropp och själ. Minska stressen och koppla av i en harmonisk miljö. Blir du sugen på något svalkande att dricka eller något fräscht att äta finns en bar precis vid poolkanten.

Kallbad Allegria Spa Hotel Fratelli Karlstad

Kallbad

Att ta ett dopp i vårt Kallbad som håller en temperatur på 6 grader är som en uppfriskande väckarklocka för kropp och själ. En nystart där den kalla friskheten tvättar bort stress och ger ny energi. Det är en stund av klarhet och förnyelse, som ger dig en fräsch start på dagen.

Fotbad Allegria Spa Hotel Fratelli Karlstad

Fotbad

Njut av lugnet med ett varmt fotbad. Doppa dina fötter i det varma vattnet och låt spänningarna försvinna. Det är en stund av avslappning och välbefinnande, där varje droppe av det varma vattnet omfamnar dina fötter med omsorg och lugn.

Basturummen

Stonebath Allegria Spa Hotel Fratelli Karlstad

Stonebath

Upplev Allegria Stonebath, en bastu som inte finns någonstans norr om Alperna. Tänk dig bastustenar som hettas upp till 340°C som sen automatiskt förflyttas till iskallt vatten, en urladdning av väsande ljud och uppstigande ånga. En kännbar värmebölja fyller rummet där värmefördelning säkerställs genom en takfläkt. En unik upplevelse som kan ses, höras och kännas av gästerna.

Finsk Bastu Allegria Spa Hotel Fratelli

Finsk Bastu

Välkommen till Allegrias finska bastu, där värmen och dofterna förenas för total avkoppling. Med en behaglig temperatur på 84 grader Celsius och en automatisk watersplash-funktion behöver du bara luta dig tillbaka och låta dig omfamnas av välbefinnandet. Njut av den helande värmen och de friska dofterna medan bastun sköter resten.

Upplevelseduschar

Eventdusch Allegria Spa Hotel Fratelli Karlstad

Eventdusch

Vi har två Eventduschar i Allegria som transporterar dig till tropiska paradis och naturliga underverk, allt i en harmonisk miljö. Välj mellan olika strålar, känn hur stressen försvinner tillsammans med ljusskiftningarna. Du kan exempelvis njuta av tropiskt regn, vattenfall, niagra regn med mera. Något som helt enkelt måste upplevas.

Horisontaldusch Allegria Spa Hotel Fratelli Karlstad

Horisontaldusch

Stig in i en värld av total avkoppling och välbefinnande i Hamamrummet i Allegria Spa. Rummet har 70% relativ luftfuktighet och här finns två Horisontalduschar. Smörj in kroppen med saltskrubb, lägg dig på mage, låt vattenstrålarna vandra över din kropp och njut av den nack- och ryggmassage som vattenstrålarna ger dig.

Allegria

Mat & dryck

Vid poolkanten erbjuder vi läckra rätter och uppfriskande drycker. Du som besökare kan tillfredställa dina smaklökar utan att behöva lämna det varma poolområdet.