chambre séparée

Mötesrum

Möten, familjemiddag eller en avskild middag med dina vänner? Våra två mötesrum är inredda som chambre séparées vilket innebär att rummen passar lika bra för familjemiddagen som affärssammanhang. Funktion och stil kombineras på ett harmoniskt sätt där AV-tekniken sömlöst smälter in i den eleganta inredningen. Tekniken syns endast när du behöver den. Vill du njuta av en måltid eller ha ett möte i en mer avskild miljö är våra mötesrum valet för dig.

Fratelli

Våra mötesrum

Rendezvous 

12

Rendez vous har en kapacitet för 12 personer och är omsorgsfullt inrett för att erbjuda en atmosfär av elegans och funktionalitet. Möbler och detaljer är noggrant utvalda för att skapa en varm och inbjudande känsla samtidigt som de möter de praktiska behoven för ett effektivt möte. Teknologin är integrerad på ett sätt som smälter in i rummets design. AV-utrustningen är tillgänglig när du behöver den och diskret dold när den inte används. Mötesrummet är lämpligt för olika typer av sammanhang, från familjemiddagar till formella möten.

Serenita

21

Serenita är det större av våra två mötesrum och har en kapacitet på 21 personer. Eftersom rummet är inrett som chambre séparée fungerar det utmärkt att använda till såväl affärsmöten som familjemiddagen eller sammankomsten av vänner. Vi erbjuder en mångsidig, anpassningsbar och avskild miljö. AV-tekniken ser du endast när du behöver den annars är den dold av den sköna inredningen. Det är en plats där varje detalj är noga övervägd för att möte och överträffa förväntningarna hos våra gäster. En fridfull och fokuserad miljö.