We are Hotell Fratelli

Boutiquhotellet med det lilla extra

Hotel Fratelli är beläget i hjärtat av centrala Karlstad, ett stenkast från Soltorget. Boutiquehotellet erbjuder en unik upplevelse med det lilla extra, där varje detalj är noggrant utvald för att skapa en atmosfär av lyx och komfort. Redan vid ankomst märker man att Hotel Fratelli är något utöver det vanliga och du välkomnas till en värld av sofistikerat värdskap.

we care

Nordic Hotels & Resorts

Hotel Fratelli är en del av Nordic Hotels & Resorts, genom franchise, som handplockar framstående hotell runt om i Norden. Trots att vi ingår i en större hotellfamilj förblir vi ett ett fristående och entreprenörsdrivet hotell, där maten, drycken och gästnöjdheten förblir central.

medlemskap

Strawberry Hotels Medlemsklubb

Hotel Fratelli är anslutet till Strawberry Hotels Medlemsklubb. Det ger dig som gäst en rad förmåner och möjligheter. Se information om hur du som medlem kan göra din bokning för att ta del av dessa fördelar.

inför ditt besök

FAQ

För att du ska kunna planera ditt besök på bästa sätt har vi samlat de vanligast frågorna och svaren.

vägbeskrivning

Res till oss

Alla vägar bär till Karlstad. Kanske inte men faktiskt rätt många. Här hittar du information om hur du enklast tar dig till oss.

Park your car

Parkering

Vi samarbetar med Parkeringshuset Duvan, ca 100 meter från vår huvudentré, 250 kr/dygn. Där finns även där finns även laddplatser för dig med elbil. Vi erbjuder platser i Parkeringshuset Duvan. Boka din parkeringsplats i samband med din logibokning eller ta kontakt med info@hotelfratelli.se eller ring 054-88 55 00 så hjälper vi dig.

Parkering Hotel Fratelli Karlstad

medarbetare

Jobba hos oss

Våra medarbetare är det viktigaste vi har. Ambitionerna är högt ställda och vi vill att våra ca 60 medarbetare ska leverera värdskap i världsklass varje dag. Vill du uppleva en nyöppning? Känns det inspirerande att vara med och forma Hotel Fratelli från början? Kolla in våra lediga tjänster och ansök direkt.

presentkort hotel fratelli

ge bort en upplevelse

Presentkort

Har du fått slut på idéer på presenter? Ibland kan den bästa presenten vara en upplevelse. Ge bort ett presentkort till någon du tycker om.