WE are hotel Fratelli

Paket & Erbjudanden

Vill du hitta den bästa dealen för din vistelse hos oss? Då ska du ha koll på våra erbjudanden och paket som du kan boka. Välkommen till en upplevelse utöver det vanliga på Hotel Fratelli.

Allegria Spa Hotel Fratelli Karlstad Värmland
Morgonspa & frukost

1

Paketet som kombinerar morgonspa och frukostbuffé. Börja dagen med vår ekologiska frukostbuffé koppla sen av i Allegria Spa & Retreat. Boka nu och få den perfekta starten på dagen.

Spahotell Karlstad Allegria Retreat Club Hotel Fratelli
Dolce Far Niente

2

Vårt drömmigaste paket som inkluderar en övernattning i dubbelrum för två personer, frukostbuffé, trerättersmiddag och entré till Allegria Spa & Retreat. Unna dig det bästa på en och samma gång.

Allegria Spa & Retreat Hotel Fratelli Karlstad
Sunday Getaway

2

Söndagserbjudande för 1890 kr. En övernattning för två personer i dubbelrum, spaentré, trerättersmiddag i Isola och frukostbuffé. Passa på att avsluta veckan på bästa sätt! Gäller endast på söndagar fram till 30 juni.

Allegria Spa & Retreat
Allegria Chill

2

I paketet ingår övernattning för två personer i dubbelrum, entré till Allegria Spa & Retreat samt vår generösa frukostbuffé. Paketet gäller för ankomst utvalda dagar från 20 juni fram till 18 augusti. Begränsat antal rum finns.

Rum Hotel Fratelli Karlstad
Rum Förskottsbetald

2

Övernattning för två i dubbelrum och generös frukostbuffé. I våra dubbelrum strävar vi efter att skapa en trivsam atmosfär där du som gäst kan njuta av en bekväm vistelse. Förskottsbetala din vistelse och få ett ännu bättre pris.

Rum Hotel Fratelli Karlstad
Rum & Frukost

2

Övernattning för två personer i dubbelrum där vår ekologiska frukostbuffé ingår. Varje detalj i rummen har noggrant övervägts för att möta era förväntningar. Hos oss vill vi att ni ska vara er själva, som hos vänner och familj.