BOKNINGSVILLKOR

1. Bokning 
Bekräftat antal personer, priset, tillägg så som restaurang och andra produkter kommer vara inkluderat i den bokningsbekräftelse som skickas till gästen efter denna bokning är gjord. 

2. Prisöverenskommelse giltighet 

De avtalade priserna är bindande för båda parter och hotellet förbehåller sig rätten att anpassa priserna till följd av att kostnaderna för ökade skatter ändras eller andra omständigheter som ligger utanför hotellets kontroll. 

3. Ändring och avbokning 
Det finns flera giltiga sätt att ändra bokningar, beroende på vilken bokning du har gjort. Vänligen kolla din bokningsbekräftelse för mer information om dina ändringar- och avbokningsvillkor. Nedan följer en översikt över våra olika ändrings- och avbokningsregler: Garanti genom IATA eller kreditkort bokning Alla bokningar garanteras om det görs via ett IATA eller med kreditkort. Hotellet håller bokningen till 07:00 på morgonen efter beräknad ankomst. Avbokning av en garanterad bokning måste ske före 16:00 på ankomstdagen. Om gästerna inte dyker upp eller avbokar efter 16:00 på ankomstdagen, debiterar hotellet för den första natten. För bokningar som görs genom ett särskilt avtal med Hotel Fratelli följer boknings- och avbokningsavtalen det specifika kontraktet. För gäster utan vuxet sällskap finns en 18-års åldersbegränsning. Hotellet förbehåller sig rätten att avboka bokningen på plats om id inte kan visas. 


4. Av säkerhetsskäl behöver alla gäster över 18 år kunna uppvisa giltig legitimation. Hotellet förbehåller sig rätten att häva bokningen om giltig legitimation inte kan uppvisas.

5. Hotellet accepterar inte kontanter.
Hotel Fratelli accepterar betalning av följande kreditkortsföretag: Visa, American Express, MasterCard, Eurocard eller Diners. Genom att godkänna dessa villkor godkänner du också att ditt kort lagras och debiteras för senare inköp. Kortnumret lagras säkert hos våra betalningsleverantör Nets och vi kommer aldrig ha tillgång till det faktiska kortnumret. Policy för fakturering: Ett faktureringsunderlag måste göras i förväg. I det här fallet görs en kreditkontroll. Vistelser med en kostnad på mindre än 5 000 kronor, kan inte betalas per faktura. 

6. Förfogande av hotellrummet 
Du får tillgång till ditt rum från klockan 15.00. Utcheckning sker senast klockan 11.00. Vi erbjuder tidig- och sen utcheckning mot en extra kostnad, kontakta oss på info@hotelfratelli.se.

7. Ansvar för skador 
Den person vars namn bokningen står på ansvarar för skador på lokalerna till följd av oaktsamhet eller oacceptabelt beteende hos gästerna. 

8. Force majeure 

Händelser utanför hotellets kontroll – till exempel strejk, lockout, eld, etc., vilket gör det omöjligt att uppfylla förpliktelserna i detta avtal – ger hotellet rätt att säga upp avtalet utan ansvar. 

9. Juridik 

Alla tvister som uppstår mellan parterna i detta avtal eller av andra skäl eller mellan gäst och hotell kommer att behandlas enligt svensk lag. Om tvisten inte löses kommer den att falla under hotellets egendoms jurisdiktion.