från morgon till sent

Fratelli Bar & Deli


Fratelli Bar & Deli – en livlig restaurang mitt i Karlstads pulserande hjärta. Det är en plats där smaker möts och skapar minnen. Här hittar du något för alla dina cravings, oavsett om du är ute efter krispigt bröd, pizza, ett elegant glas vitt vin eller en en uppfriskande cocktail. Oavsett om du väljer att hänga i vår sköna inomhusmiljö eller ta med den utomhus för att njuta av solen, sträcker sig vår gästfrihet från morgon till sent på kvällen. Kom och upplev allt som Fratelli Bar & Deli har att erbjuda.

we are shiny

Deli

En middag eller lunch, något mer mättande eller något snabbt och enkelt? I vår Deli finns det något för alla. Sitt på vår uteservering eller trattoria som vi också kan kalla den och njut av charkuterier, ostar, sallader, pizza eller läckerheter som ostron, hummer eller havskräftor. Njut av en avslappnand atmosfär och en måltid mitt i hjärtat av Karlstad.

Ostron Fratelli Bar & Deli Hotel Fratelli

Från Kaffe till Cocktails

Drycker

En krämig mjuk espresso för att starta dagen på bästa sätt, ett elegant glas vitt vin till lunch eller en uppfriskande cocktail när kvällen närmar sig. Vi har något för varje humör och tidpunkt på dagen. Oavsett om det är morgon, middag eller kväll kan vi kan vara din följeslagare genom dagen med något som tillfredställer dina smaklökar.