We are amazing food

Menyer till våra restauranger

Med vår passion för mat och vin strävar vi efter att erbjuda dig upplevelse utöver det vanliga. Vi erbjuder en unik resa genom olika kök och barer från Allegria i källaren, via Fratelli Bar & Deli till vår huvudrestaurang Vicino upp till Isola på vår ovanvåning. Välkommen till en kulinarisk resa där smaker och dofter förenas av gastronomiska smakupplevelser.

Rom, paris, karlstad

Vicino

I vår huvudrestaurang genomsyras filosofin av det moderna italienska köket.

varmt, kallt, sött

ISOLA

På vår ovanvåning, Isola vår busiga kusin från Rivieran går vi ifrån Italien och hämtar våra influenser från Frankrike och kanske Spanien. Med en meny som beskriver rätterna utifrån varmt, kallt och sött snarare än det traditionella förrätter och varmrätter. Vinlistan lever sitt eget liv och vi får utlopp för vår nyfikenhet. Lättsamt, fräscht, här och nu.

Retreat club

Allegria

Maten är noggrant utvalt för att passa den avslappnade atmosfären oavsett om du är sugen på lättare snacks, sallad eller delikatesser. En fräsch smoothie, en uppiggande juice eller ett glas bubbel serverad medan du slappnar av vid poolkanten.

från morgon till sent

Fratelli Bar & Deli

Ett gott krispigt bröd, en snabb macka på vägen ut eller vårt flat bread som vi inte vill kalla pizza. En krämig mjuk espresso, ett elegant glas vitt vin eller en cocktail beroende på dygnets timmar. Fratelli Bar & Deli från morgon till sent.

we are wine

Vin

Vi väljer främst drycker från enmansföretag, småskaliga bönder som själva arbetar med skörden, där vi har känt på myllan. Det är först när vi verkligen tror på produkten som vi handplockar vinet till Hotel Fratellis vinlistor. På vår ovanvåning jobbar vi med glaslista men vår verkliga styrka ligger i våra flaskor. Med en vinlista på 400 viner finns något för alla, oavsett tidigare erfarenheter av vin. Vin utvecklas hela tiden och det vill vi också göra.