Hotel Fratelli

A timeless beauty with a zest for life. Follow the sun, mio caro, and I’ll show you the world.

[fratelli-countdown]

we are Hotel Fratelli

Hotel Fratelli Karlstad

Hotel Fratelli vid Soltorget i Karlstad öppnar för gäster i april 2024. Gästen som besöker oss söker en upplevelse utöver det vanliga, en upplevelse med det lilla extra. Där maten och drycken står i fokus och där värdskapet inte går att missa. Stämningen, pulsen och smakupplevelserna ska göra att våra gäster vill prata, berätta och rekommendera Hotel Fratelli för andra. Hos oss vill vi att du ska vara dig själv, som bland vänner och familj. 

3

Kitchens

3

Bars

85

rums

170

beds

2

Meeting rooms

3

Kitchens

3

Bars

85

Rooms

170

Beds

2

meeting
Rooms

GE BORT EN UPPLEVELSE

Presentkort

Har du fått slut på idéer på presenter? Ibland kan den bästa presenten vara en upplevelse. Ge bort ett presentkort till någon du tycker om.

1900 m2

MON DIEU!

Hotel Fratelli

Smakfulla upplevelser

Hotel Fratelli fyller 1900 m2 med djärva designval, innovativa kulinariska upplevelser och meningsfulla relationer. Hos oss vill vi att du ska vara dig själv, som bland vänner och familj.

Fratelli Bar

Något snyggt, gott, enkelt och en härlig atmosfär från morgon till kväll.

Orangeri

Här förs tankarna till Sydeuropa med fontäner, växter och glas så infinner sig verkligen känslan av värme och sydligare breddgrader. Lättsamt, ungdomligt, här och nu.

Restaurang

Rom, Paris, New York, Karlstad. Ärlig mat med influenser från södra Europa med en balans mellan det som finns på tallriken och i glaset. Allt för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

Retreat club

Sjunk ner i det varma vattnet, luta dig tillbaka, slappna av och unna dig. Bara lite till.

work with us

Jobba med oss

Våra medarbetare är det viktigaste vi har. Därför kommer vi att jobba hårt för att sätta ihop det allra bästa teamet. Ambitionerna är högt ställda och målet är att rankas som nr 1 på Tripadvisor i Värmland. Vi vill att våra ca 60 medarbetare ska leverera värdskap i världsklass varje dag.

Vill du uppleva en nyöppning? Skulle det kännas inspirerande att vara med och forma Hotel Fratelli från början? Då ska du kolla in våra lediga tjänster och ansöka direkt!

we are

Amazing food

Vi vill ge dig en upplevelse. Ärlig mat med influenser från hela södra Europa. Stort som smått i vårt Orangeri, Restaurang, Retreat Club eller Deli. Lite Italien, lite franskt kanske något spanskt men allt på vårt vis, vi är ju ändå i Värmland.  

we are

Wine

Lättsamt, ungdomligt, här och nu, snygga etiketter på vackra flaskor. Med en vinlista på 400 flaskor finns det något för alla. Allt är i förändring, nya druvor, ny framställning, nya lagringstekniker. Vin utvecklas konstant så vill även vi göra.

we are

Relaxed

Slappna av i lugn och ro och låt alla dina sinnen aktiveras i vår Retreat club. I en miljö av tegelväggar och naturligt material serveras du lättare rätter och välbalanserade drycker i poolområdet. Bara njut en stund, bara lite till…